Horangi Positif Covid-19 ? [Hospital Roleplay] Roblox #Malaysia

46


Roblox adalah platform pembuatan permainan yang membolehkan pengguna untuk mereka bentuk permainan mereka sendiri dan memainkan pelbagai jenis permainan yang dibuat oleh pengguna lain melalui Roblox Studio. Roblox menjadi tuan rumah permainan rangkaian sosial yang dibina daripada blok maya seperti Lego.Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif David Baszucki mula menguji demo pertama pada tahun 2004 di bawah nama DynaBlocks (juga dikenali dan dieja sebagai ‘Dynablox’). Pada tahun 2005, ia dinamakan semula Roblox dan tersedia untuk PC. Platform ini dikeluarkan secara rasmi pada September 2006 oleh Roblox Corporation. Sehingga 2017, Roblox mempunyai 64 juta pemain aktif bulanan.

Saya di sini ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang masih setia memberi sokongan kepada saya yang buat video hambar.

– – – – – – – – – – – – – – – – –
Follow Instagram Horangi


Source: https://cyrrion.com
Read more all post News : https://cyrrion.com/news/
46 Comments
  1. Nur ain sofiyah Mohd asri says

    Apa nama adik hora

  2. fakrul Adam says

    Horangi99:comel comelkan
    Me:ye ye

  3. M_IZZIRFAN HH says

    Hi

  4. Nurin Faisal says

    horangi cuba main game bedasarkan covid 19

  5. fottless 121 says

    Upin ipin tu nakal ahahahahhaha

  6. Unknown User2908 says

    Mcm mna nak join hora dlm Roblox??

  7. attha azlan says

    Haduh semakin lama covid nih semakin banyak lah

  8. FANTA FF says

    Horangi the best

  9. Kin4 Altirami says

    Kenapa horagi99 muka macam tak sihat

  10. Muhd Nazril Nazril says

    Horangi 99 ape nama game tu.

  11. wan adnan wan ahmad says

    Moga sihat selalu🤗

  12. Gacha Nazmi says

    Ipin pun ade juga

  13. Gacha Nazmi says

    Saitama pun ade lah

  14. ROSNANI 5018 says

    boleh awak follow saya saya dah follow awak

  15. ROSNANI 5018 says

    awak follow saya

  16. ROSNANI 5018 says

    saya dah follow mongji10 dan mongji1

  17. ROSNANI 5018 says

    hor tulis nama adk saya sonicarif

  18. ROSNANI 5018 says

    adik saya nak jugak jumpa tapi

  19. ROSNANI 5018 says

    hora main pukul berapa dan hari apa

  20. ROSNANI 5018 says

    hora awak tulis nama saya beetle729 ok atau pun masterjoker12000

  21. ikaa 123 says

    hahhah

  22. Adam Hakimi says

    Dah lama saya cari channel nih sebab dulu saya selalu lihat video channel ini

  23. AIXI GAMING says

    Hora add saye kat roblox
    Username:NeelopaMaster00

  24. Malaysia cute says

    4:09 ada tanjiro in filem Demon slayer

  25. MIFZX _09 says

    horangi nape suara macam over lah jangan like macam memjerit

  26. Azliah Ismail says

    Horangi aku dah request friends kat roblox……… Nama fatehble

  27. MuazRedGaming says

    Horangi99, boleh hora subscribe saya atau follow saya di roblox MuazProGamerV2,ok?

  28. Muhammad Al fateh says

    Horangi kenapa saya invite awak Tak ade

  29. Hartini says

    Horangi sye dh follow awk

  30. FOX GAMING says

    Ipin bagi Corona hahahaha 😂😂😂….

  31. Aisyah Marissa says

    Horangi peminat no 1 saya

  32. Zahin the malaya says

    Hora,awak pun tau game tu jugak?

  33. Nazariah Ismail says

    Eh eh horangi main game favourite saya la 😍

  34. Alyshah 11_ says

    Assalamualaikum hora…boleh add saya tak?esok hora rekod tak?kalau rekod,sampai pukul berapa?

  35. hafeeya hq says

    Horanggi main lah lagi minecraft plss siapa setuju like.

  36. AmiRaziq Roblox Malaysia says

    emel horangi ape

  37. AmiRaziq Roblox Malaysia says

    tau horangi

  38. AmiRaziq Roblox Malaysia says

    saya nak hantar emel

  39. AmiRaziq Roblox Malaysia says

    Emel horangi ape saya nk hantar lukisan plzzzzz jawab thank you

  40. rainx alex says

    saya ada roblox jugak

  41. SZ MEW says

    Abng horangi main lah private biar kawan abang tak leh joind abang kan sesak tu semua joind abanggg

  42. reality zen says

    Sy nak add hora boleh? Nama:LightingRedMuash

  43. Noor Hafiza says

    Korang kalau nak main Roblox jangan dekat sangat dengan Horangi
    Orang nak fokus pada Horangi
    Yang korang berkumpul semua dekat Horangi kenapa??

  44. nur farrahana says

    Selamat berjaya horangi99

  45. Lily Offcial says

    Ada ipin

  46. Auni Channel says

    First

Leave A Reply

Your email address will not be published.