Layak Ke Fashion Horangi Menang !!! [Design It] Roblox #Malaysia

29


Roblox adalah platform pembuatan permainan yang membolehkan pengguna untuk mereka bentuk permainan mereka sendiri dan memainkan pelbagai jenis permainan yang dibuat oleh pengguna lain melalui Roblox Studio. Roblox menjadi tuan rumah permainan rangkaian sosial yang dibina daripada blok maya seperti Lego.Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif David Baszucki mula menguji demo pertama pada tahun 2004 di bawah nama DynaBlocks (juga dikenali dan dieja sebagai ‘Dynablox’). Pada tahun 2005, ia dinamakan semula Roblox dan tersedia untuk PC. Platform ini dikeluarkan secara rasmi pada September 2006 oleh Roblox Corporation. Sehingga 2017, Roblox mempunyai 64 juta pemain aktif bulanan.

Saya di sini ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang masih setia memberi sokongan kepada saya yang buat video hambar.

=======================================================

Follow instagram Horangi


Source: https://cyrrion.com
Read more all post Fashion : https://cyrrion.com/fashion/
29 Comments
  1. PUTRI MARISSA BINTI ZULFAHMY Moe says

    Saya suka video kamu best

  2. Hamna Channel says

    hora what that game

  3. Shahruddin Rosli says

    Horangi record game hide and seek

  4. Paridah Hanum says

    Siapa tengok tahun 2020 like sikit

  5. roslimomar says

    Horagi main game adop meOk

  6. HAZIM 1609 says

    Hora round akhir hora macam orang tua tengah marah sambil berbongkok

  7. Cool Noob says

    Main arsenal hora

  8. zuryati zainudin says

    Digimon aurity

  9. Holiskrrt says

    boleh rekod pada tahun 2020 tak

  10. rimfent1 says

    Hora add zasfrommalaysia please

  11. Rais ASMR says

    aku malaysia juga

  12. Alone lying says

    Add saya bang nama saya xMe_Meex add plzz

  13. Alone lying says

    Abang horangi boleh tak abang main game roblox name game tu Big Pantball bolehkan?

  14. ADIB HAZEEF BIN SYAMIRUL AZIZY - says

    adopt me

  15. Norazah Safar says

    Main ninja legend

  16. Shaz Ryn says

    Hora awak boleh tak main game ice cream shop? 30 November Hari Sabtu 2019? Kalau tak leh takpe saye saje

  17. Luffman Sedap says

    horangi boleh awak main airplane story nombor 1 hingga 2

  18. HazQ_R Vid says

    Hello korang!

  19. Radit Suhendri says

    ?? kangen Udh lama Gak nonton(salam Dari indonesia)

  20. RobloxGuyGaming • says

    main climb time please hora

  21. RobloxGuyGaming • says

    sama friend kau

  22. RobloxGuyGaming • says

    tak jadi lah kau main sama mongji lah

  23. RobloxGuyGaming • says

    horangi boleh tak main climb time sama aku nama aku hack_man145

  24. Zamhezri A.rahman says

    Main game camping di roblox

  25. Wadi Maamor says

    Main tower defense simulator

  26. Tutorial Roblox studio says

    Desing=gilait=muka kau tu gilainilah maknanya ok subs

  27. lsma zalyana says

    Munder misteri laaa. Best jugak

  28. Shahira Zainal says

    hai horangi

  29. M Zulkk says

    saya dah umur 10 tahun

Leave A Reply

Your email address will not be published.